Despre noi:

Lotus Pharmedicals ( Lotuspharm ), activeaza pe piata de profil din 1991, fiind o companie de distributie, produse farmaceutice, parafarmaceutice propunandu-si sa asigure cu maxima seriozitate si responsabilitate, servicii de calitate in relatia cu partenerii sai. Fiind si importator direct vine in intampinarea partenerilor sai de afaceri cu o gama larga de articole, reprezentand branduri consacrate cum ar fi, Crevil Cosmetic (Germania), Albert Polska (Polonia), Sun Delight (China), FMCG (Anglia), Intersan (Spania), Kuteks (Turcia), Seyitler (Turcia) si gama proprie Lotus Baby.

Misiunea noastra:

Este de a inbunatati si a mentine un sistem al calitatii, care sa asigure cresterea continua a gradului de satisfacere a clientilor nostri.

Prin asigurarea unor servicii de calitate, ne dorim sa devenim unu dintre principalii furnizori de produse farmaceutice si parafarmaceutice la nivel national. De-a lungul timpului din colaborarile avute, compania a selectat si mentinut relatii de lunga durata doar cu clienti si furnizori seriosi care s-au acomodat cu usurinta cerintelor pietei si nevoilor acesteia, astfel beneficiile parteneriatului sa fie de ambele parti.

 Tinta companiei:

Pe viitor vizam cresterea vanzarilor, cresterea cifrei de afaceri, sa aducem produse paramedicale noi pe piata, cresterea portofoliului de clienti, introducerea de noi brand-uri cunoscute, consolidarea pozitiei in piata, cresterea rentabilitatii.

Acesta fiind telul nostru, continuam drumul colaborarilor si parteneriatelor bazate pe incredere, respect si profesionalism.