Folosirea acestui site, implică acceptarea unor termeni şi condiţii.

Proprietarul acestui site işi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Intregul conţinut al acestui site fac obiectul proprietatii noastre şi a furnizorilor nostri şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Proprietarul nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site . Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarilor acestora.

De promoţii sau alte oferte beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site, un produs nu poate face parte din două promoţii simultan, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Noi nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date, sau afişate greşit iar livrarea nu s-a efectuat încă, noi ne rezervăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Informaţiile oferite de acest site au doar un scop orientativ şi nu îşi propun să se substituie sfatului medicului sau prospectelor produselor prezentate. Nu folosiţi informaţiile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănatate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau tratament medical. Consultaţi un medic inainte de a începe orice program de tratament, suplimentaţie sau nutriţie, înainte de a lua orice fel de produse sau suplimente sau dacă suspectaţi ca aveţi o problemă de sănatate. Folosiţi produsele în conformitate cu ce scrie pe prospect. Dacă observaţi probleme de sănatate consultaţi cat mai repede un medic. Suplimentele nutritive se folosesc in funcţie de datele personale, alimentaţia curenta, obiective etc.